Happy Cactus has a new sister: HAPPY STORIES!

HAPPY NEWS! De Happy Horizon groep verwelkomt een nieuw zusje: Happy Stories. Een creatief-strategisch bureau voor branding en storytelling, met als expertise positionering en (her)activatie van producten en diensten. Met ‘n flinke dosis marktkennis helpt Happy Stories merken en organisaties bij het ontwikkelen van een goede brand story in vorm, copy en video.

No story, no glory!

Een goede brand story, passend bij de klantwaarden en klantreis, stimuleert vernieuwing, versnelt veranderprocessen of verbetert verkoopresultaten. Het geheim? Een goed verhaal boeit, inspireert, spreekt tot de verbeelding en raakt je doelgroep(en) persoonlijk in hun hart. Een goed verhaal wordt doorverteld door mensen die voor je merk staan en ergens voor willen gaan. Met als gevolg dat steeds meer mensen fan worden. Een goede brand story geeft vertrouwen, waardoor jouw klanten voor jou kiezen op de lange termijn.

Wat kan Happy Stories voor jou doen?

Happy Stories helpt je met het ontwikkelen van de juiste (re)branding voor je merk, product of dienst. Met krachtige storytelling bouwen we aan een authentiek imago en vertalen deze naar inspirerende en verrassende content op het platform dat erbij past. Op het juiste moment geserveerd en met de juiste tactiek. Met als doel een warme vertrouwensrelatie met je doelgroep(en). Voor nu en in de toekomst.

Dus heb je hulp nodig met het goed vertellen van jouw verhaal? Neem contact op met Happy Stories via 040- 235 01 52. Want wij geloven: facts tell, stories sell!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren