Happy Cactus

Concepten

Wil je een campagne die scoort of prikkelende content die jouw doelgroep activeert? Dan is een goed concept essentieel. Met een prikkelend concept zorg je ervoor dat je opvalt, dat je boodschap gezien wordt en dat je campagnes en content creëert die op het netvlies van je doelgroep blijven.

Kick off

Sturen op gewenst klantgedrag is de essentie van ons vak. Doelgroepen herkennen, bereiken en verleiden. Offline. Online. Waar ze zich ook bevinden. Dat begint met inzicht. In je doelstellingen. In je merkbelofte. In je doelgroep. En in wat hen beweegt. Daarom starten we vaak met een kick-off. Waarin we met elkaar de briefing bespreken en zorgen dat de vraagstelling, verwachtingen en kpi’s glashelder zijn. Zo vertrekken we supersterk uit de startblokken en om een (paraplu)concept te bedenken dat creatief is, onderscheidend en weet te prikkelen. En die meetbaar bijdragen aan merkbeleving en omzetgroei.

 

Spring uit de reclame-tsunami

Dat een uiting weet te prikken is belangrijk. Want elke keer dat we onze mobiel unlocken, worden we overladen met advertenties. Meer dan honderden reclameboodschappen krijgen we dagelijks voorgeschoteld. Van deze boodschappen zijn het de creatieve advertenties die de aandacht trekken. De rest verdwijnt gewoon in de e-prullenbak. Zonde!

 

Effectieve concepten, campagnes en content

Ons team van ervaren conceptdevelopers zorgt ervoor dat jouw verhaal op een creatieve en effectieve manier wordt verteld. Onze concepten zijn merkeigen, kpi-gestuurd en leunen sterk op customer insights, data en inzichten uit de gedragspsychologie. Daardoor werken ze.

Activatiecampagne

Elke activatiecampagne die we bedenken heeft als doel resultaat behalen. Een concept dat prikkelt en mensen in beweging zet is dan ook onmisbaar. Als je wilt opvallen, wil je niet in de reclame-tsunami van uitingen belanden die we dagelijks om ons oren krijgen geslingerd, maar waar eigenlijk niemand oren naar heeft.

Alles over activatiecampagne

Social media campagne

[]

Alles over social media campagne

Inhaakcampagne

[]

Alles over inhaakcampagne

Gedragsverandering campagne

[]

Alles over gedragsverandering campagne

Kennismaken?

Benieuwd hoe we jou vooruit kunnen helpen? Kijken of er een klik is? Laten we kennismaken. Je vindt ons in het opvallendste gebouw van Eindhoven: de Blob. We kunnen hier afspreken of bij jou.