Happy Cactus

Prikkelende activatie-concepten

Ons bureau heeft diepe wortels in direct marketing en sales promotion. De basis van onze activatie-expertise is gelegd in de tijd dat Nederland nog massaal bestelde uit dikke catalogi van postorderbedrijven. Zij waren onze klanten van het eerste uur.

In de tussentijd is er veel veranderd. En eigenlijk ook weer niet. Of je nu praat over online activatie of offline activatie, je moet weten wat werkt en wat niet werkt. Hoe je beïnvloedingsprincipes vormgeeft en inzet. Hoe je mensen over de streep trekt en dat laatste duwtje geeft. En daar zijn we al meer dan 25 jaar in gespecialiseerd.

Actie en interactie

Elke activatiecampagne die we bedenken heeft als doel resultaat behalen. Een concept dat prikkelt en mensen in beweging zet is dan ook onmisbaar. Als je wilt opvallen, wil je niet in de reclame-tsunami van uitingen belanden die we dagelijks om ons oren krijgen geslingerd, maar waar eigenlijk niemand oren naar heeft. Een creatief concept draagt bij aan het behalen van resultaat. Of je nu in contact wil komen met je doelgroep of ze tot actie wil laten overgaan.

Kennismaken?

Benieuwd hoe we jou vooruit kunnen helpen? Kijken of er een klik is? Laten we kennismaken. Je vindt ons in het opvallendste gebouw van Eindhoven: de Blob. We kunnen hier afspreken of bij jou.