Happy Cactus

Content-marketing

Met een solide contentstrategie als basis, is het tijd om plannen om te zetten in actie. Onze vrijdenkers helpen je met prikkelende, spraakmakende, aan-het-denken-zettende, behulpzame of – it’s in the name – vrolijkmakende concepten jouw contentdoelstellingen te bereiken. We bedenken ‘haakjes’ die jou helpen om relevante content te bedenken, volledig in de belevingswereld van je doelgroep.

Mensen met merken verbinden

In plaats van alleen maar roepen wat je doet, laten zien wat je voor jouw doelgroepen kunt betekenen met content die écht waarde toevoegt aan hun leven. Daar gaan we samen voor. Bij het ontwikkelen van contentmarketing concepten hebben we altijd één belangrijke vraag in ons achterhoofd: hoe zorgen we ervoor dat de boodschap die jij wilt uitdragen, aansluit bij de behoefte van jouw doelgroep? Mensen met merken verbinden dus.

 

Vinden, binden en activeren

In een goede contentstrategie vind je een mix van verschillende typen content, elk met hun eigen doel. Zo wil je een paar keer per jaar uitpakken met content die impact maakt. Die best wat meer budget en effort mag kosten, als het even kan. Omdat je er ook een brede aandacht onder een grote groep mensen voor terugkrijgt. Maar je wilt mensen ook structureel triggeren om je organisatie te volgen, wat leidt tot engagement en doelgroep binding. Seriematige concepten die van bezoekers volgers maken. Daarnaast heeft jouw organisatie waarschijnlijk genoeg kennis op de plank liggen. Kennis die jouw doelgroepen helpt het antwoord te vinden op brandende vragen. Een manier om een stabiele laag bezoekers binnen te krijgen. Voor al deze invalshoeken ontwikkelen wij relevante contentconcepten waarmee jij jouw doelgroepen informeert, inspireert of aanzet tot actie.

 

Scoren met creatie en planning

Ons team van makers rolt deze ideeën vervolgens uit in welke vorm dan ook. Dit noemen we contentcreatie. Met strategische contentplanning zorgen we er vervolgens met de nodige kennis, ervaring en tools voor dat jouw content op precies het juiste moment bij precies de juiste doelgroepen terecht komt. ‘Always relevant’ dus.

Kennismaken?

Benieuwd hoe we jou vooruit kunnen helpen? Kijken of er een klik is? Laten we kennismaken. Je vindt ons in het opvallendste gebouw van Eindhoven: de Blob. We kunnen hier afspreken of bij jou.