Happy Cactus

Creatie

.

.

Merkstrategie

Waar staan jullie voor? Wat vertel je op een verjaardag? Welke keuzes zijn er al gemaakt? We zoomen in op jullie identiteit, klantbehoeftes, maar ook op wie er nog meer meespelen in jullie markt. 

Alles over merkstrategie

Marketingstrategie

Je hebt commerciële doelen geformuleerd. Om deze doelen te behalen is het tijd voor actie. Want omzet komt maar zelden zomaar aanwaaien. Maar aan welke knoppen draai je om de gewenste groei te realiseren?

Alles over marketingstrategie

Contentstrategie

Eerst de neuzen dezelfde kant op. Relevante en aantrekkelijke content maken én delen, precies op maat voor jouw doelgroep(en). Dat vinden wij contentmarketing. Met als doel: bijdragen aan de stip op de horizon van je organisatie.

Alles over contentstrategie

Customer journey

Jouw producten of diensten onder de aandacht brengen bij de juiste mensen. En ze vervolgens overhalen om de actie te ondernemen die jij van ze verlangt. Dat is het uiteindelijke doel van alles wat we doen als marketingmensen. 

Alles over customer journey

Kennismaken?

Benieuwd hoe we jou vooruit kunnen helpen? Kijken of er een klik is? Laten we kennismaken. Je vindt ons in het opvallendste gebouw van Eindhoven: de Blob. We kunnen hier afspreken of bij jou.

Maak je brains happy

Meld je aan voor een maandelijkse portie marketinginspiratie.