Happy Cactus

Animatie

Wil je de meest complexe boodschappen vertalen naar heldere, makkelijk te begrijpen content? Of zoek je aantrekkingskracht om je doelgroepen te laten stoppen met scrollen door de eindeloze social tijdlijnen? Een animatie is daar het perfecte middel voor. We zorgen dat je jouw doelgroep in een paar seconden of minuten precies vertelt wat ze moeten weten, ondersteund door treffende prikkels in beeld en geluid. Zonder concessies, maar mét resultaat! Elke animatie die we realiseren is een stukje maatwerk dat precies aansluit op jouw merk.

Zo pakken we animaties maken aan

Vanuit onze jarenlange ervaring weten we exact wat werkt. Daarom werken we met een vast proces, opgedeeld in verschillende ijkpunten. Tijdens een kick-off bespreken we al je ideeën. Daarna zetten we je wensen om in een pakkend concept, dat we vervolgens vertalen naar een script. Ben je helemaal blij met de aanpak? Dan starten we met het illustreren van een storyboard waarin we de stijl bepalen. Akkoord? Dan zetten we een stemacteur aan het werk om de voice-over op te nemen. Ook gaan we op zoek aar de juiste muziek die de animatie gaat ondersteunen. Nu we alle ingrediënten hebben afgestemd, gaan we aan de slag om de onderdelen om te zetten in een prikkelende animatie. Als laatste stap voegen we geluidseffecten toe, zodat we je doelgroep nóg meer naar het scherm toe trekken. 

Voor elk doel een treffende animatie

Animaties zijn er in veel verschillende verschijningsvormen. Denk bijvoorbeeld aan explanimations, 3D-animaties, whiteboard animaties, promotievideo’s of bedrijfsfilms. Maar ook voor commercials of snelle, korte animaties voor social content ben je bij ons aan het juiste adres. We adviseren graag welk type animatie het beste aansluit bij jouw vraagstuk. En, nog belangrijker, welk type animatie gaat zorgen voor het beste resultaat!

Kennismaken?

Benieuwd hoe we jou vooruit kunnen helpen? Kijken of er een klik is? Laten we kennismaken. Je vindt ons in het opvallendste gebouw van Eindhoven: de Blob. We kunnen hier afspreken of bij jou.