Happy Cactus

Contentcreatie

De autoriteit worden in jouw speelveld? Een stabiele stroom bezoekers binnenhalen? De discussie openen over een thema dat er écht toe doet? Of jouw doelgroep dagelijks een lach op het gezicht bezorgen? Het kan allemaal met contentcreatie. Onze copywriters, videomakers, animators, fotografen, vormgevers, 3D-designers en dtp’ers zetten hun talent graag in om mensen met jouw merk te verbinden.

Van kalender naar concrete content

Met een contentkalender als solide basis gaan onze content creators aan de slag. Ons team van ervaren mooimakers vertaalt ideeën naar concrete content. In welke vorm dan ook. Zo kun je gerust jouw contentcreatie aan ons uit handen geven, of wat extra handjes inschakelen als je ze zelf te kort komt. 

 

Lezen, luisteren, kijken

Een Instagram Stories-format waarmee je jouw doelgroep in beweging brengt. Een blog dat meebouwt aan je autoriteit in de markt. Een podcast waarmee je mensen jouw merk op een totaal andere manier laat ervaren. How-to-video’s die je doelgroep bij de hand nemen. Een klantcase die potentiële klanten in de telefoon laat klimmen. Een playlist om even bij weg te dromen. Een whitepaper dat zakelijke klanten helpt beslissen. Een magazine waarmee jouw doelgroep door je merkbeleving bladert. You name it. Onze vrijdenkers bedenken het en onze mooimakers maken het.

 

Van productie tot planning

Kortom: wij creëren content waarmee je de juiste mensen vindt, bindt en activeert. Met strategische contentplanning zorgen we er vervolgens met de nodige kennis, ervaring en tools voor dat jouw content op precies het juiste moment bij precies de juiste doelgroepen terecht komt. ‘Always relevant’ dus.

Kennismaken?

Benieuwd hoe we jou vooruit kunnen helpen? Kijken of er een klik is? Laten we kennismaken. Je vindt ons in het opvallendste gebouw van Eindhoven: de Blob. We kunnen hier afspreken of bij jou.