Happy Cactus

Strategie

Vanuit jouw merk zetten onze specialisten slimme strategieën en hands-on tactieken op. We challengen de uitgangspunten en doorgronden welke aspecten het verschil gaan maken. Om dit uiteindelijk door te vertalen naar scorende campagnes en prikkelende content die jouw doelgroepen activeren. Onze toolbox is gevuld met verschillende werkvormen om tot een onderscheidende strategie te komen. Uit al die tools selecteren we de handvatten die het beste passen bij het oplossen van jouw vraagstuk.

Strategische sessie 

Om met een goede basis te starten, beginnen we vrijwel altijd met een gezamenlijke strategische sessie. In een dagdeel gaat ons team aan tafel met een gevarieerde mix van mensen uit jouw organisatie. We toetsen het voorwerk dat door jullie is gedaan en challengen en verdiepen de uitgangspunten. Met als doel: de onderste steen boven krijgen. Tijdens de sessie gaan we samen fijnslijpen en isoleren we de ideeën die de moeite waard zijn om verder te verkennen. Uiteindelijk leveren we een strategie op waarmee jij direct aan de slag kunt. 

Richtinggevend en inspirerend

Wij geloven dat een goede strategie geen dik boekwerk met ellenlange teksten hoeft te zijn. Wij geven strategieën graag vorm aan de hand van kernpunten. Dit presenteren we vervolgens op een visuele manier. Zo blijft het behapbaar en kun je de strategie straks makkelijk overbrengen in alle lagen van je organisatie. Een document dat richting geeft en inspireert om de gedefinieerde doelstellingen daadwerkelijk te bereiken. 

Verschillende typen strategen

We hebben verschillende strategen in huis met specialisaties, talenten en nuances in diverse richtingen. Onze ervaren merkstrategen en mediastrategen hebben in ieder geval één ding gemeen: ze dagen jou uit, doorgronden de klantbehoefte en definiëren hoe jij jouw businessdoelen gaat bereiken. Op basis van jouw vraag koppelen we je aan de collega die daar het beste bij past. Dat kan één strateeg, maar ook een strategisch duo zijn.

Merkstrategie

Waar staan jullie voor? Wat vertel je op een verjaardag? Welke keuzes zijn er al gemaakt? We zoomen in op jullie identiteit, klantbehoeftes, maar ook op wie er nog meer meespelen in jullie markt. 

Alles over merkstrategie

Marketingstrategie

Je hebt commerciële doelen geformuleerd. Om deze doelen te behalen is het tijd voor actie. Want omzet komt maar zelden zomaar aanwaaien. Maar aan welke knoppen draai je om de gewenste groei te realiseren?

Alles over marketingstrategie

Contentstrategie

Eerst de neuzen dezelfde kant op. Relevante en aantrekkelijke content maken én delen, precies op maat voor jouw doelgroep(en). Dat vinden wij contentmarketing. Met als doel: bijdragen aan de stip op de horizon van je organisatie.

Alles over contentstrategie

Customer journey

Jouw producten of diensten onder de aandacht brengen bij de juiste mensen. En ze vervolgens overhalen om de actie te ondernemen die jij van ze verlangt. Dat is het uiteindelijke doel van alles wat we doen als marketingmensen. 

Alles over customer journey

Kennismaken?

Benieuwd hoe we jou vooruit kunnen helpen? Kijken of er een klik is? Laten we kennismaken. Je vindt ons in het opvallendste gebouw van Eindhoven: de Blob. We kunnen hier afspreken of bij jou.

Maak je brains happy

Meld je aan voor een maandelijkse portie marketinginspiratie.