Happy Cactus

Marketing-strategie

Je hebt commerciële doelen geformuleerd. Om deze doelen te behalen is het tijd voor actie. Want omzet komt zelden zomaar aanwaaien. Aan welke knoppen draai je om de gewenste groei te realiseren? Een slimme marketingstrategie is jouw kader. Handvatten als duidelijke focuspunten die je op koers houden. En waarin we alle belangrijke inzichten uit alles wat er om je heen gebeurt meenemen. Het is een visie op wat jij wilt bereiken in jouw markt en via welke stappen je daar kunt komen.

Maak makkelijker keuzes die ertoe doen

Met een goed strategisch kader maak je makkelijker keuzes. Zo weet je zelfs in de waan van de dag zeker dat je tijd en geld investeert in projecten en campagnes die jou helpen je doel te bereiken. Wat je doet en of het effect heeft hangt niet alleen af van wat je zelf doet, maar ook van wat je concurrenten doen. En van wat je klant verwacht. En van wat je als organisatie te bieden hebt. Zelfs veranderingen in technologie en tijdsgeest kunnen van invloed zijn op de keuzes die je maakt. Kortom: hoe zorg je ervoor dat jouw keiharde werk ook daadwerkelijk resultaat oplevert?

Jouw marketingstrategie op één A3

Wij geloven in de marketingstrategie op één A3’tje. Een visueel uitgewerkt canvas dat jouw strategie letterlijk in beeld brengt. Een kernachtige formulering van je marketingvisie en doelen. De stappen die nodig zijn om van die visie werkelijkheid te maken. Thema’s om die visie ook tastbaar te maken voor de buitenwereld. En marketingactiepunten die nodig zijn om dit te realiseren. Een strategie die je team inspireert en kaders geeft om direct mee aan de slag te gaan.

Kennismaken?

Benieuwd hoe we jou vooruit kunnen helpen? Kijken of er een klik is? Laten we kennismaken. Je vindt ons in het opvallendste gebouw van Eindhoven: de Blob. We kunnen hier afspreken of bij jou.