over ons

Het bureau dat je geen geld kost, maar geld oplevert

Niets is zo pijnlijk als marketingeuro’s uitgeven aan een bureau dat er vervolgens weinig van bakt. Je wilt resultaten zien. Return on investment. Bij Happy Cactus draait alles om jouw marketingdoelstellingen. Wij ontwikkelen strategieën en campagnes die meetbaar bijdragen aan merkbeleving en omzetgroei. Zodat je investering zich dubbel en dwars terugverdient. Ons mantra daarbij? Inzicht. Idee. Ka-ching!

Inzicht

Sturen op gewenst klantgedrag is de essentie van ons vak. Doelgroepen herkennen,bereiken en verleiden. Offline. Online. Waar ze zich ook bevinden. Dat begint met inzicht. In je doelstellingen. In je merkbelofte. In je doelgroep. En in wat hen beweegt. Weet jijprecies wie je doelgroep is? Wat hen drijft? Of denk je dat te weten? Heb je data die je aannames ondersteunen? Heb je onderzoek gedaan? Klantgedrag bestudeerd? Wij helpen je die inzichten scherp te krijgen.
Door je kpi’s glashelder te maken en customer insights te koppelen aan data en inzichten uit degedragspsychologie vertrekken we supersterk uit de startblokken.

Idee

Doelen stellen en inzichten verwerven is één ding. Doelgroepen in beweging krijgen is andere koek. Dat vraagt om creativiteit. Big Ideas. Magie. Wij zijn een groot voorstander van ideeën die de hele customer journey bestrijken. Ideeën die de brug slaan tussen branding en conversie. Daar ligt ook onze kracht. In het ontwikkelen van prikkelende, merkeigen concepten die sturen op gewenst klantgedrag. Persuasieve ideeën waarop je nauwelijks niet kunt reageren. Vooral in de fase van conceptontwikkeling maakt onze kennis van gedragsbeïnvloeding écht het verschil tussen schieten met scherp en schieten met losse flodders. Werkt je concurrent nog niet met ons? Grijp je kans en ervaar het zelf.

Ka-ching

Uiteindelijk wil je resultaat zien. Klinkende euro’s. Een glimmende Net Promotor Score. Meer winkelbezoekers. Een forse brand lift. You name it. Dat bereik je alleen als je jouw doelgroep daadwerkelijk weet te bereiken. Wij helpen je daarbij door campagnes budgettair en strategisch slim weg te zetten.En door continu te monitoren waar in de customer journey nog winst te behalen is. We willen niets liever dan jou dat ene woord horen roepen. “Ka-ching!”

happy horizon

Happy Cactus als lead agency

Wij zijn fan van marketing waarbij alle radertjes soepel in elkaar grijpen. Van big ideas die de hele customer journey bestrijken. Waarom? Omdat we zien dat dit meer oplevert. Voor jou, welteverstaan.

Daarom nemen we graag de lead. Zodat het Grote Idee en het inzicht dat eraan ten grondslag ligt, doorklinkt in elke uiting van je merk.

De rol van lead agency voelt vertrouwd aan voor ons. Wij maken deel uit van Happy Horizon. Een groep van marketingbureaus met elk hun eigen werkgebied en specialisme. Binnen de groep ligt de lead vaak bij ons.

Kennismaken?

Benieuwd hoe we jouw bedrijf of merk vooruit kunnen helpen? Kijken of er een klik is? Laten we kennismaken. Je vindt ons in het opvallendste gebouw van Eindhoven: de Blob. We kunnen hier afspreken of bij jou. Neem even contact op met Rowan Zomers.