Happy Cactus. Bureau

voor merk- en klantactivatie

Happy Cactus helpt bedrijven bij het behalen van hun marketingdoelstellingen en groeiambities. Dat doen we door merk- en klantactivaties te ontwikkelen die direct meetbare resultaten opleveren. Want daar ligt ons specialisme. In het bereiken, activeren en laten converteren van doelgroepen. Zowel offline als online. Onze organisatie en werkwijze zijn hier volledig op ingericht. Met meer dan 40 fanatieke professionals hebben we alle disciplines en power in huis om merken te laten scoren.

Waarom merken klant

worden bij Happy Cactus

De meeste merken worden klant bij ons omdat ze direct resultaat willen zien én perspectief voor de lange termijn. Sommige merken trekken met ons op om samen nieuwe startups van de grond te krijgen. En weer andere merken kiezen voor Happy Cactus omdat wij deel uitmaken van Happy Horizon. Een groep van bureaus die met ruim 100 professionals een compleet spectrum van marketingspecialismen aanbiedt. Wat is jouw reden?

Visie Happy Cactus

Een goed bureau kost je geen geld, maar levert je geld op

Elke euro die je besteedt aan marketingcommunicatie dient zichzelf terug te verdienen. Dat is onze visie en stellige overtuiging. Daarom ligt onze focus primair op groeistrategieën en het realiseren van gewenst klantgedrag. Op resultaat dus. Zoals meer omzet, meer leads, meer traffic of een hogere klantretentie. Onze werkwijze, personele bezetting en andere resources zijn hier volledig op ingericht.

Wheel of engagement

Wij geloven sterk in een structurele aanpak. Daarom werken wij met het Wheel of Engagement, een zelf ontwikkeld model voor resultaatgerichte communicatie waarin alle benodigde stappen en disciplines samenkomen. De centrale vraag waar het Wheel om draait is hoe je betrokkenheid creëert bij je doelgroep. En hoe je die betrokkenheid structureel vertaalt in gewenst klantgedrag.

Happy Cactus is onderdeel van
Happy Horizon:
results that make you smile

Happy Horizon is een groep van bureaus die met ruim 100 professionals
een compleet spectrum van marketingspecialismen aanbiedt.

Happy Idiots is een online marketingbureau, gespecialiseerd in SEO, SEA, affiliate marketing, display marketing, retargeting en conversie optimalisatie. De ruim 19 vakidioten halen dagelijks het meeste rendement uit elke online bestede marketingeuro.

Happy Leads is specialist in online leadgeneratie en klantwerving. Vanuit een uitgebreid en divers netwerk vindt Happy Leads voor je de juiste doelgroep op het juiste moment. Kortom: Happy Leads brengt merken en mensen bij elkaar.

Happy Online staat voor no-nonsense ontwikkeling van websites, -shops, maatapplicaties en apps. Doelgerichte creativiteit in het ontwerp wordt gecombineerd met zuivere programmering voor maximaal resultaat.

Happy & Healthy heeft ruime ervaring op het snijvlak van healthcare en marketing. Met die kennis ontwikkelen we vernieuwende marketingstrategieën en campagnes voor merken die ook geloven in een toekomst waarbij de mens centraal staat.