Happy Cactus groeit. Harder zelfs dan we momenteel aankunnen. Daarom zoeken we met spoed een accountmanager met crossmediale kennis en passie voor marketingcommunicatie.

Profiel

Heb jij minimaal 5 jaar ervaring in de bureauwereld met het beheren en uitbouwen van accounts? En heb je een bewezen trackrecord in online/offline marketing en advertising?

Voer jij de regie over klant en eigen projecten? Weet jij je klanten op een inspirerende en overtuigende manier te adviseren en denk je mee op strategisch niveau? Presenteer je communicatieplannen met kracht en overtuiging?

Kun jij zowel zelfstandig als in teamverband werken? Ben je sterk in brainstormen met klanten over creatieve strategieën én in het zorgen dat de executie ervan binnen het bureau ook vlekkeloos verloopt? Ben je een creatieve denker met hands-on mentaliteit?

Heb je een HBO/WO denk- en werkniveau en ben je leergierig en analytisch sterk? En stroomt er stiekem ook ondernemersbloed door je aderen?

Heb je overal “ja” op geantwoord? Laat dan snel van je horen, zorg dat je wordt uitgenodigd en wij je kunnen leren kennen.

Dit bieden we

Een fulltime job in de meest inspirerende werkomgeving van Eindhoven: de Blob. Een uitdagende baan met volop ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast biedt Happy Cactus een goed, marktconform arbeidsvoorwaardenpakket op basis van een 40-urige werkweek.

Over Happy Cactus

Happy Cactus is een bureau voor cross channel merk- en klantactivatie. Wij ontwikkelen resultaatgedreven concepten voor een keur aan mooie A-merken. Waaronder Bakker, Body&Fit, Continu, DSM, Fontys, Klingel, KWF en Woonexpress.

Daarnaast zijn we heel actief met eigen projecten: van performance based online business concepten tot online start-ups. Een mooi voorbeeld daarvan is onze webshop voor Kerstpakkettenkiezer.nl. Of GSMbatterij.nl, een online platform dat ondertussen al in diverse landen actief is.

Wij zijn een bureau van ideeën. Maar ook van zelf technisch realiseren. Wij geloven heilig in uitvoering in eigen huis. In samenwerking tussen strategie, creatie en techniek. Allereerst omdat we zo onze hoge kwaliteitsnormen kunnen garanderen. En ten tweede omdat het geweldig inspirerend werkt.

Onze bedrijfscultuur

Wie jij bent vinden we net zo belangrijk als wat je kunt. Want we hechten eraan dat je past in onze bedrijfscultuur. Alleen dan voel je je thuis en kun je excelleren. En excelleren is één van onze waarden. Klantverwachtingen overtreffen. Elke dag beter zijn in je vakgebied. Wat voor dag het ook is. We willen dus ambitie bij je zien. En teamspirit. De wil om samen te werken en te leren van elkaar. Want zo zijn we zelf ook.

Happy Cactus weet wat mensen prikkelt. Dat is ons motto. En dat zie je terug op onze werkvloer. Geen hokjes. Geen muurtjes. Maar openheid. Zodat creativiteit vrij spel heeft en kruisbestuiving alle kans krijgt.

Wij werken in het meest futuristische gebouw van Eindhoven: de Blob. Een super-inspirerende locatie met een geweldige wow-factor. Alleen al onze werkomgeving zal een big smile op je gezicht toveren. En laat die lach gerust zien. Je 40 toekomstige collega’s weten hoe het voelt.

Je reactie

Mail je sollicitatie naar Heidi Anthonis: heidi@happycactus.nl. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Je mag ook bellen: (040) 265 11 01.